Tijd voor ijs! | De Notenshop

53

Laat de zon maar komen, want dan kunnen we weer ijsjes eten! Maar wat is er nou leuker dan zelf aan de slag gaan in de keuken? Met het Magic Ice van De Notenshop zet je binnen een handomdraai het lekkerste schepijs op tafel.

Hoe maak je het?

Het enige wat je nodig hebt is Magic Ice en melk/slagroom. Klop dit met een mixer, schep in een diepvriesbestendige bak, Koel dit voor ca. 4 uur in de vriezer en genieten maar!

Verkrijgbaar in de smaken vanille, aardbei, chocolade, citroen en pistache. Het ijs is verpakt in een koker van 200 gram waar je ongeveer 12 bolletjes roomijs uit kunt halen. Ben je op zoek naar een grootverpakking? Dan is er ook een baal van 20000 gram te verkrijgen.                                                                                    

Bestel alle smaken hier.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.