Open kennismaking met het christelijke geloof in de Gereformeerde Kerk aan het Spui

106

Voor wie nieuwsgierig is naar de grote vragen van het leven en het christelijke geloof, is er binnenkort de cursus Vieren bij Kerk aan het Spui Strijen.

De cursus Vieren is een open en vrije kennismaking met het christelijke geloof. De cursus steekt in bij de christelijke feestdagen, zoals Kerst, Pasen en Pinksteren. In 6 ontmoetingen leren de deelnemers de achtergrond van deze feesten kennen, ze spreken hierover door en ze onderzoeken de betekenis en levenswijsheid van deze feesten. De cursus gaat van start op zondag 26 november van 11.30 uur tot 13.30 uur in Strijen. De locatie wordt bepaald aan de hand van het aantal deelnemers.

Samen met gespreksleiders Alexander en Petra duiken de deelnemers in grote levensvragen, zoals: Hoe leef je echt, ten volle? Wat geef je kracht om door te gaan als het tegenzit? Hoe verbind je je met heel verschillende mensen? Aan de hand van interessante video’s en overzichtelijke informatie en kleine oefeningen onderzoeken de deelnemers welke weg zij hiermee zelf willen gaan. Openheid en respect voor elkaars mening staan voorop.

De cursus Vieren staat voor mooie ontmoetingen, diepe gesprekken en gezelligheid. De deelnemers delen de lunch met elkaar en praten door over het leven, het christelijke geloof en hun eigen keuzes. Deelname aan de cursus is gratis. Meer informatie is te vinden op kerkaanhetspui.nl en aanmelden via Vieren@kerkaanhetspui.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.