Tanqplus Argos Strijen viert feest

832
Falco Flipse maakt heerlijke koffie voor uw klaar - Foto PR

De shop en autowas bij het tankstation aan de Trambaan 49 te Strijen hebben een flinke metamorfose ondergaan. Tijd voor een feestje!

De winkel is volledig verbouwd naar de Kwajongens huisstijl. In de gloednieuwe koffie- en snackhoek worden dagelijks warme saucijzenbroodjes, kaasbroodjes, kroketten, gehaktstaven en heerlijke gevulde koeken vers afgebakken. Kwajongens staat voor smakelijk, snel en een tikkie ondeugend.

Op het buitenterrein is nog steeds de vertrouwde Argos uitstraling te vinden. Tanqplus heeft een fijne samenwerking met VARO Energy, het bedrijf achter Argos, die ook het buitenterrein hebben opgefrist.

Buiten is WASBIJ Strijen geïntroduceerd. WASBIJ is de autowasformule van Tanqplus en staat voor voordelig autowassen met hoogwaardige apparatuur. Iedere maandag is er een kortingsdag waardoor er nóg voordeliger gewassen kan worden. Zowel in de doe-het-zelf wasboxen als de geautomatiseerde roll-over wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige wasproducten van dr Stöcker.

Directeur Kelly van Rijn-van Tol is super trots op het resultaat: “Ik geniet er ontzettend van dat we onze klanten nu op een nog beter shopbezoek en een zeer goede autowas-ervaring kunnen trakteren. Lekkere koffie hadden we al, maar de vers afgebakken gevulde koek aan onze gezellige koffietafel is echt een heerlijke onderbreking van de dag. Een warme gehaktstaaf dippen in de mayonaise is de favoriete snack van onze klant, maar mij kun je wakker maken voor onze saucijzenbroodjes. Samen met het vernieuwde shopinterieur en ons fijne team zijn we er helemaal klaar voor om ook in de toekomst iedere klant in de watten te blijven leggen. ”

De feestelijke heropening vindt plaats in de week van 1 april 2024 7 april 2024. Tijdens deze feestweek krijg je iedere dag korting op alle wasprogrammas en is er een dagelijks korting op een snack.

Falco Flipse staat altijd voor uw klaar – Foto PR

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.