OBS de Meerwaarde sluit feestweek af met cadeaus

273

Theatershows, een springkussen, speurtochten, dj-workshops, skateboardles, een pubquiz, optochten, kraampjes met lekkernijen en nog veel meer. Tijdens de jubileumweek op basisschool De Meerwaarde was er elke dag wel iets te beleven, zowel voor de kinderen van de kinderopvang en peuterspeelzaal als de basisschoolleerlingen. De week werd feestelijk afgesloten. Met cadeaus!

Basisschool De Meerwaarde hield de feestweek vanwege haar 15-jarig bestaan. Maandag 11 maart vond de officiële opening plaats, met liedjes en een heleboel zeepbellen. Op vrijdag 15 maart zat de feestweek erop. “Alles is prima verlopen”, vertelt directeur Marianne de Man van basisschool  De Meerwaarde. “Alle kinderen en collega’s hebben er zichtbaar van genoten!”

Schoolcadeau en eigen cadeau
Op de laatste dag van de feestweek ontvingen de jongste en oudste leerling van de school het schoolcadeau: nieuwe shirtjes voor de sportieve activiteiten waar De Meerwaarde aan deelneemt, zoals de jaarlijkse schoolvoetbal- en korfbaltoernooien. Ook de kinderen zelf kregen een cadeau. De leerlingen van groep 1 tot en met 8 kregen een kleurrijk sporttasje en een bidon. De kinderen van de kinderopvang en peuterspeelzaal kregen een vrolijk rugtasje met een fruitdoosje erin.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.