Nieuw in het assortiment bij de Notenshop: Gebrande biologische noten

28

 Naast ongebrande biologische noten, heeft De Notenshop nu ook gebrande biologische noten. Biologische noten zijn de meest pure noten uit het assortiment. Rauwe, ongebrande én vanaf nu dus ook gebrande noten, die niet alleen heel lekker, maar ook nog eens heel gezond zijn! Ze zijn namelijk 100% vrij van toevoegingen en bewerkingen. Ontdek het zelf en bestel noten gemakkelijk online bij De Notenshop! 

Naast de vele gezonde vetzuren bevatten noten veel eiwitten en koolhydraten. Deze eiwitten helpen bij het opbouwen of behouden van spieren en de koolhydraten geven je energie. Verse biologische noten bevatten de maximale hoeveelheid gezonde voedingsstoffen. Het eten van een handje nootjes zorgt er zo al voor dat je een groot deel van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt.

De Notenshop heeft van veel notensoorten een heerlijke, biologische en gebrande variant. Probeer bijvoorbeeld eens de biologische pecannoten, hazelnoten of pistachenoten. Biologische noten zijn erg lekker in combinatie met gedroogd fruit of door de yoghurt of kwark. Daarnaast zijn ze een goede toevoeging aan salades. Je kunt bijvoorbeeld walnoten pletten en ze toevoegen voor een lekkere bite!

Ben je zo’n fan van biologische noten dat een normale verpakking te weinig is? Of gebruik je veel noten in baksels? Ga dan voor een bulk verpakking! Neem snel een kijkje op www.denotenshop.nl om het gehele assortiment te bewonderen.

 

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.