Zaterdag 17 December: BOUTMIDDAG bij de v.v. Strijen

1

Op zaterdag 17 december wordt onze jaarlijkse onze boutmiddag gehouden . Aanvang van de boutmiddag is 16.00 uur . ( indien wedstrijd niet doorgaat vanwege winterse omstandigheden begint de boutmiddag om 15.00 uur. )

Voorafgaand aan de boutmiddag zal o.a de wedstrijd STRIJEN 1 – SVV 1  en STRIJEN 2 – SVV 2 plaats vinden. Aanvang van deze wedstrijden is 14.00 uur.

De boutmiddag belooft weer geweldig te worden , de kantinecommissie zorgt voor heerlijke erwtensoep , de muziek zal prima zijn en iedereen gaat met geweldige prijzen naar huis . De kippen , hanen , rollades en andere prijzen zijn besteld en wij gaan er dus vanuit dat de bestellingen voor de kerst zeker nog even uitgesteld kunnen worden .Ouders van onze jeugdleden en bewoners van Strijen nodigen we ook nadrukkelijk uit voor deze happening.