Speciale kerst koffie ochtend voor senioren ( 55 plussers ) in De Klep in Strijen.

57

STRIJEN – Als afsluiting van de koffie ochtenden in 2018 zal de koffie ochtend van woensdag 12 december georganiseerd worden in De Klep, Sportlaan 11 in Strijen.

Op deze speciale kerst koffie ochtend zullen we kerststukjes gaan maken en natuurlijk koffie/thee drinken. Voor deze koffie ochtend dient u zelf een bakje mee te nemen voor het kerststukje en een eigen bijdrage van € 2,00 voor de materialen. Graag vooraf (tot 10 december) aanmelden voor deze kerst koffie ochtend bij Bianca den Ouden Welzijn Hoeksche Waard: 06-45653886.

Vanaf woensdag 9 januari 2019 zullen de koffie ochtenden weer als vanouds in dorpshuis Streona, Stockholmplein 6 in Strijen plaatsvinden. De koffie ochtenden zijn om de 14 dagen voor 55 plussers om elkaar ongedwongen te ontmoeten, voor een praatje, om een spelletje te spelen of voor een gezamenlijke activiteit. Geïnteresseerd? Kom dan gezellig op de koffie!

De werkgroep koffie ochtenden kan nog ondersteuning gebruiken. Vindt u het leuk om koffie te schenken, een spelletje te spelen of een gesprek te voeren dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger bij: b.denouden@welzijnhoekschewaard.nlof via bovengenoemd tel. nummer